Accountant

Schaaphok MKB Accountant is u van dienst bij het samenstellen van uw jaarrekening en tussentijdse overzichten. Wij verzamelen, verwerken en rubriceren de door u aangeleverde financiële gegevens. Hieruit volgt uiteindelijk een samenvatting van de financiële informatie in de vorm van een jaarrekening of tussentijdse cijfers. Wij stellen de jaarrekening samen conform de geldende wet- en regelgeving.

Bij de jaarrekening ontvangt u van ons een analyse van de financiële positie van uw onderneming en van de behaalde resultaten in vergelijking met de resultaten over de vorige periode. Zo wordt inzichtelijk op welke punten u kunt bijsturen om de juiste beslissingen te nemen.

Een jaarrekening is niet alleen een cijfermatige weergave van het afgelopen jaar, maar ook een belangrijke basis voor het nemen van beslissingen over de toekomst van uw onderneming. Wij denken met u mee over mogelijke verbeteringen van uw bedrijfsvoering. De bespreking van de jaarrekening speelt hierbij een belangrijke rol. Samen met u nemen we de cijfers en ontwikkelingen door, analyseren deze en kijken naar begrotingen en prognoses.

Vragen of meer informatie?

Neem contact met ons op!


Aangesloten bij


Contactgegevens

Stationsstraat 33, 9401 KW Assen

+31(0)592-301630

+31(0)592-301631

info@smkba.nl